Benvinguda

Benvolgudes i benvolguts,

Vivim en una societat canviant que contínuament ens fa arribar estímuls i informacions. Avui dia la major part de la informació i el coneixement que es generen són en format digital i es transmeten per mitjà de plataformes virtuals. La informació ens arriba majoritàriament pels mitjans audiovisuals i les telecomunicacions (televisió, Internet), que superen àmpliament l’audiència de les fonts d’informació tradicionals.

Tot plegat ens obliga a estar sempre oberts a adquirir noves competències i coneixements, i també a desenvolupar una consciència crítica i una actitud flexible.

Sovint és difícil identificar i aprofitar els elements més interessants i útils entre el gran volum i la diversitat de les dades que rebem per mitjà de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació), o TICC (tecnologies de la informació, la comunicació i el coneixement) i de les TAC (tecnologies per a l’aprenentatge i el coneixement)

Es per a aquest motiu que la Comissió de Cultura Digital de l’Institut Martí l’Humà rellancem de nou aquest bloc on podreu tenir informació diversa de les Tecnologies per a l’Aprenentatge i la Comunicació. Podreu trobar eines genèriques i específiques per a l’ús didàctic de les TAC a les classes, així com sobre les experiències dutes a terme al nostre centre, tallers, projectes i la participació en concursos i premis.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Ben cordialment,

Comissió de Cultura Digital

Institut Martí l’Humà