02.- Agenda al dia, escric un Diari i tinc el propòsit de publicar un llibre.-

A.- AGENDA ÀNIMS AL DIA.-

Pots seguir l’Agenda de les nostres Notícies i de la nostra Memòria Social.

ÀNIMS (Agenda oberta de Notícies i de la nostra Memòria Social)


Ja tenim l’article darrer Núm. 160

Darrer article sobre els mesos d’abril i maig:

Clica: http://blocs.xtec.cat/anims/2013/03/30/159-plans-i-fets-dels-mesos-dabril-i-maig/ . És l’article 159.

Fem memòria del mes març:

http://blocs.xtec.cat/anims/2013/03/01/154-novetats-del-mes-de-marc-2013/

Més informació i consulta general de la nostra agenda de notícies:

Clica: http://blocs.xtec.cat/anims/

El passat dia 20 de març vàrem constituir el tercer 3B.Club

Més informació. Difon PATMF. Clica a sota.

http://blocs.xtec.cat/patmf/2013/03/14/53-el-proper-dimecres-dia-20-es-presenta-el-primer-3b-club-al-nostre-institut/

B.- ESCRIC UN DIARI I EL PROPÒSIT DE PUBLICAR UN LLIBRE.-

Aquest repte de la present campanya de donar a conèixer i promoure la difusió de Clubs 3B de Dinàmica Mental Cooperativa, el recull d’anècdotes al voltant de vivències de persones i dels seus projectes que construïm la pau en la nostra ment i creixem junts en la justícia en els cors dels nostres petits infants, juntament amb les propostes a persones a donar testimoni així com responsables d’entitats per a organitzar actes a favor de la justícia i de la pau, en contra de la pobresa mental.

Tindrem un llibre amb dos annexes, dedicats a les reaccions de persones davant a propostes d’organitzar actes públics o fer acte de presència en els mateixos:

Un annex denominat PALAU, acròstic de Persones amb Atenció Limitada, Adequada i amb tota Urbanitat a les nostres propostes dins del marc dels Drets Humans i el respectes mutu. I un altra BROSSA que serà un Banc de Respostes a les nostres propostes consistents o bé en el silenci o bé sense Atenció de cap mena. Tot siguen persones públiques que presumeixen de la seva imatge com a persones que atenen i/o que estan d’acord amb els drets humans, a prop de la ciutadania i de les seves iniciatives.

Com pot una persona sense cap més explicació, respondre per silenci, per la indiferència o per dir NO, o bé per dir SI i després no fer res en propostes amb cost Zero Euros, que dona l’oportunitat a la ciutadania a respondre a un dilema de convocatòria d’acte?.

Sense cap ideologia, en el foment de la ciència, de la cultura i de l’educació amb respecte a les persones i els seus projectes. I tot a la fi per la difusió de la Dinàmica Mental Cooperativa. Existeixen persones així?. En BROSSA posarem per justícia una llista de persones i les seves respostes “brossa”.

Tenim el projecte de llibre, encara falta posar-li  nom.

La data i lloc de presentació: 12 de desembre a Barcelona. Amb actes previs a Tarragona, Tortosa, Lleida i Girona.

Condicions legals i morals d’aquest bloc i de la campanya Cooperis.cat    www.cooperis.cat

© Idea original, texts relacionats, elaboració, realització  i iniciatives. Josep Maria Ferran i Torrent  Tarragona  2012 i 2013

Les fotografies són de l’autor amb altres produccions que són propietat dels seus autors corresponents sigui de forma explícita o implícita.

Els continguts d’aquest bloc es troben dins del voluntariat i no tenen cap més finalitat que informar i contactar amb persones. L’autor declara que no tenim cap afany lucratiu i tenim el compromís de no tenir cap afany comercial de cap tipus. Es poden fer ús de tota la informació sempre que s’indiqui la nostra font  www.cooperis.cat i demanem que no es tingui cap negoci dels seus continguts.

En el cas de rebre capital per donatius o per premis, aquest es destinarà exclusivament pels objectius de Cooperis.Cat.

Ens pots trobar a Facebook cercant els noms: Ceradai de Catalunya i  Josep Maria Ferran Torrent

Més informació: info@cooperis.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *