84.- Constitució genèrica d’entitats de “””CÓ^ÒperIS)))… (5)

Està formada per l’Agència “””CÓ^ÒperIS)))…, el Consell Social “””CÓ^ÒperIS)))…i el Comitè Assessor Científic “””CÓ^ÒperIS)))…

L’Agència “””CÓ^ÒperIS)))… està de moment constituida per tres entitats que posen el treball administratiu i de gestió, el capital pressupostari i el temps d’atenció al projecte:

1.- Vida Creixent, una entitat adreçada a gent gran, als avis i a les àvies i al paper de la gent gran en el segle XXI a la nostra societat i a la família

President  En Jaume Bernabeu Gili

El meu movil es 654 664 864  i  el meu fixe  977 605 504

Atenem consultes, organitzem tallers de conversa i trobades

…………………………………………………………………………………………………………………
2.- ATPCUPT – Associació Tarraco de Protecció als Consumidors i Usuaris de la Província de Tarragona
C. Riu Llobregat – Bloc 2 Escala 9 5è 2a
43006 – Tarragona
Telf.: 977 550 030
Adreça electrònica:atpcupt@tinet.cat
Tarragonès
Direcció web:http://usuaris.tinet.org/atpcupt/indice.htm
President. Sr. Francisco Oliva   Tel. Núm. 606 135 764

Consultoria a convenir sobre drets de les persones usuàries i consumidores considerant el codi ètic de COOPERIS.


3.- CERADAI-Institut de Catalunya, associació oberta a l’entorn social i cultural, a les famílies i al professorat.

Apartat de correus 1002       43080 Tarragona      Tel.núm. 619 79 39 69

ceradai@gmail.com    Vegeu links de la dreta d’aquest bloc www.educrea.cat i www.educert.cat

Organitzem consultoria a convenir lloc i hora, trobades, dos programes de ràdio, conferències i xerrades col.loqui, així com activitats de formació permanent del professorat amb el nostre Institut de Suport al Desenvolupament Docent i el mapa M.I.D.E.D. . Així també  activitats de suport a les famílies en ensenyament i en educació, els espais  ECONOS. Així com també col.laborem amb organització i/o ponències en jornades congressos i participem en taules rodones. També en altres activitats de promoció de COOPERIS i de les nostres eines de suport a l’ensenyament com dels nostres productes.

De cara el futur immediat hi haurà el Consell Social COOPERIS i el Comitè Assessor Científic COOPERIS que en les properes setmanes explicarem.

“””CÓ^ÒperIS)))… es va constituir formalment a la ciutat de Tarragona el passat dilluns dia 28  de febrer de 2011, després que l’assemblea  de CERADAI ho aproves per aclamació el passat 31 de juliol de 2010 i l’associació Vida Creixent ho aprovés també en assemblea i per unanimitat el passat dia 04 de febrer de 2011  i l’associació Tarraco ho manifestes per la ràdio el passat dia 10 de febrer de 2011. 

La seva constitució oficial fou el dia 27 d’abril de 2011 a la seu de l’Arxiu Comarcal del Baix Camp  a les sis de la tarda, en l’acte de lliurament d’un exemplar de la col.lecció fotocopiada de la revista “Això…Aleixarenc” a l’arxiu

JA SOM TRES ENTITATS PER A COMENÇAR.

One thought on “84.- Constitució genèrica d’entitats de “””CÓ^ÒperIS)))… (5)

  1. Pingback: COOPERIS . Coordinadora ciutadana per la inclusió social » 8.- Els índexs: el general i l’intern del present bloc “””CÓ^ÒperIS)))… (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *