Bunyols de bacallà

Ingredients

250 grams de bacallà esqueixat

200 grams de farina

10 grams de llevat

125 cl de llet

all i julivert

sal i pebre

Preparació

En un gran bol hi posem la farina, el llevat i la llet i ho barregem fins a fer una pasta homogènia. Hi afegim el bacallà ben esqueixat amb l’all i el julivert picat finament. Seguim remenant.

Si no voleu tenir les mans enganxifoses, amb l’ajuda de dues culleretes, aneu fent les boletes i les poseu en la fregidora amb l’oli calent perquès és facin, però atenció a que tampoc se us cremin per fora i es quedin crues per dins.

Un cop fetes, les deixeu en una plata amb paper de cuina perquè absorveixi l’oli sobrant i ja estan llestos per menjar.

BON PROFIT!!!!!!!

Aquest article ha estat publicat en Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Bunyols de bacallà

  1. avives diu:

    Molt bé, Jordi! A veure quan m’animo a provar de fer aquesta recepta…
    Et felicito per la idea d’incloure-hi una fotografia.
    El que no em queda del tot clar és què cal fer per tal d’evitar que: “se us cremin per fora i es quedin crues per dins”. Suposo que la pràctica és la clau.
    Àngels

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *