250 grams de bacallà esqueixat
200 grams de farina
10 grams de llevat
125 cl de llet
all i julivert
sal i pebre
Preparació
En un gran bol hi posem la farina, el llevat i la llet i ho barregem fins a fer una pasta homogènia. Hi afegim el bacallà ben esqueixat amb l’all i el julivert picat finament. Seguim remenant.
Si no voleu tenir les mans enganxifoses, amb l’ajuda de dues culleretes, aneu fent les boletes i les poseu en la fregidora amb l’oli calent perquès és facin, però atenció a que tampoc se us cremin per fora i es quedin crues per dins.
Un cop fetes, les deixeu en una plata amb paper de cuina perquè absorveixi l’oli sobrant i ja estan llestos per menjar.
BON PROFIT!!!!!!!
Molt bé, Jordi! A veure quan m’animo a provar de fer aquesta recepta…
Et felicito per la idea d’incloure-hi una fotografia.
El que no em queda del tot clar és què cal fer per tal d’evitar que: “se us cremin per fora i es quedin crues per dins”. Suposo que la pràctica és la clau.
Àngels