Carn de vedella estofada amb patates

Ingredients:
1/2 kg de carn de vedella per estofa
patates
1 ceba
2 dents d’all
oporto  o cognac
sal
colorant
oli
brou

Preparació:

1. Es trinxen la ceba i l’all a trossets ben petits.
2. Es tallen les patates a tacs de mida mitjana.
3. Se sala la carn i es posa a fregir a foc lent en una cassola de fang.
4. Quan la carn ja comença a estar fregida, se li afegeixen la ceba i l’all.
5. Tot seguit se li afegeix un raig d’oporto / cognac.
6. Quan la ceba i l’all estan ben rossos, s’afegeixen les patates, salades prèviament. Se’ls donen unes quantes voltes.
7. S’afegeix el brou amb generositat fins a cobrir-ho gairebé tot, una mica més d’oporto / cognac i el colorant.
8. Deixar bullir a foc lent i anar remenant fins que la patata estigui tova.

Espero que us agradi.

Aquest article ha estat publicat en Receptes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *