3 thoughts on “L’ART A EDUCACIÓ INFANTIL

 1. Belén

  Hola,
  Sóc una de les col·laboradores del bloc “Pequeños artistas, grandes obras” i volia agraïr-te que hagis parlat de nosaltres en el teu bloc i, especialmetn que hagis il·lusrat l’entrada amb un dels meus treballs. Si en vols veure més, pots visitar el bloc “Nosaltres també sóm artistes” a http://plasticaeducacioinfantil.blogspot.com on hi trobaràs tot un recull de treballs plàstics realitzats pels alumnes d’Educació Infantil de l’escola.
  Salutacions i enhorabona pel teu bloc, és una sort que gent com tu s’encarreguin de fer-nos la vida una mica més fàcil tot recollint recursos útils per l’aula!

 2. Carme Galobardes Post author

  Moltes gràcies i endavant amb la feina tan fantàstica que feu!!!!!!!!!
  Carme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *