Recursos per a treballar la llengua: el joc

marionette_clr.gif 

El joc és una activitat natural de l’infant que li proporciona plaer i satisfacció.Els nens necessiten jugar i l’escola no pot ignorar aquesta necessitat bàsica de l’infant; per tant, ha d’afavorir el joc i potenciar-lo.

Pau Vila escriu: “Jo quasi diria que no es pot concebre una vida de noi sense jugar; jo crec que no arribaria a home, moriria com moriria un ésser tancat en una habitació de la qual prèviament s’hagués extret l’aire“.

El joc ha de ser una activitat satisfactòria i voluntària. El mestre ha de trobar la manera d’engrescar els nens a jugar, sense fer-los perdre el protagonisme.

No sempre s’ha de buscar en el joc un resultat prefixat o una fita que s’hagi d’assolir, cal tenir en compte el procés de cada joc i l’activitat que genera, perquè tot jugant els nens arribin a sentir el plaer i la joia que els jocs comporten.

SEDEC.

Ara que arriba el bons temps i podem gaudir de estones més llargues al pati , aquí teniu alguns recursos no són nous però va be recordar-los perquè a vegades la memòria ens dona algun absurd.

Jocs de pati :  JOCS D’AMAGAR,JOCS DE SALTAR CORDA I DE MOVIMENT,JOCS DANSATS,JOCS DE ROTLLANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *