UN LLIBRE DIGITAL, QUINA BONA PENSADA!!!

llibres.jpghttp://phobos.xtec.cat/llibres/index.php

Aquest servei, destinat a centres docents, permet escriure llibres de manera col·laborativa a través d’Internet. Es proporciona un compte a cada centre, des d’on es poden crear llibres virtuals i assignar-ne l’administració a diferents usuaris.

Totes les persones amb un compte de correu XTEC poden entrar i afegir continguts als llibres. Els administradors de cada llibre poden decidir si accepten els canvis proposats, si els publiquen o els descarten.

Per poder fer ús del servei, cal que una persona amb accés a la contrasenya del correu XTEC del centre completi el formulari d’inscripció. Una vegada completada la subscripció, es poden crear llibres nous.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *