JOCS

Joc per desenvolupar valors democràtics:  http://www.alteris.org/

Joc interactiu, elaborat per Cruz Roja Madrid, que pretén difondre una imatge més real, positiva i normalitzada de les persones immigrants, posant en qüestió prejudicis i estereotips que puguin afectar a aquest col·lectiu. L’aplicació permet viure determinades situacions, posant-se en la pell de diferents persones immigrants que han d’afrontar situacions quotidianes al país d’acollida.

Seguidament us presento una cacera del tresor d’un personatge que tots coneixeu, la Shakira, i que ens farà plantejar-nos el tema de la migració.

SHAKIRA, UNA VIDA EN MOVIMENT

Us atreviu amb el següent joc??? Es tracta d’actuar sobre el paisatge i aconseguir un territori sostenible:

ACTUA I PLANIFICA

Proveu sort amb els Daus de la vida, un joc que us dóna la oportunitat de veure què us  passaria si haguéssiu nascut en un altre lloc. Només cal que tireu els daus i que tingueu molta sort!!!

ELS DAUS DE LA VIDA

Us proposo que aneu a la següent web i comproveu què va passar l’any que vau nèixer.

QUÈ VA PASSAR L’ANY QUE VARES NÈIXER?

Tot seguit un enllaç perquè us poseu a la pell d’un refugiat, i el seu nom ja és bastant indicatiu que no serà gens fàcil.

CONTRA VIENTO Y MAREA

4 thoughts on “JOCS

 1. Andres Galaán Rojo 3a

  Hola Olga soc l’Andres de 3a te envio el missatge per dirte que he estat jugant al joc dels daus de la vida i te he de dir que ho he fet dos cops per veure si em sortia alguna cosa dolenta i que va el primer cop baig neixer a egipte descendent de una familia ben estant(classe alta) i en el segon vaig neixer en el japo i baig acabant sent un empresari de exit. En tots dos casos he tingut 2 fills hi en el preimer vaig viure fins la edat de 64 anys i en l’altre fins els 78.

  PD: es una mica bestia pero a mi m’ha agradat.

 2. andrea rodríguez

  Hola! dons bueno ja e jugat al daus de la vida i no e tingut molta sort ¬¬ e nascut a america (colombia) e sigut un nen de clase social baixa i e mort als 12 anys per culpa del narcutrafic, es a dir no e tingut una vida molt llanga ni amb molta sort, prefereixo la mevo que almenys estic durant mes

 3. aabel cabezas

  aixo no hi ha dret em diu k neixere a africa enconcret a sudafrica sere de categoria baixa i morire als 13 años a cause de la sida no hi ha dret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *