COMENTARIS

Als nens que neixen aquest segle (XXI) viurán 100 anys // Espanya ha quedat en el quinzé lloc dels païssos desenvolupats

Tal, com diu el títol de la notícia els nens que neixin el segle XXI en els païssos desenvolupats com per exemple Espanya que va quedar a la quinzena posició dels païssos més desenvolupats del món el primer ha estat Noruega, i l’últim el Níger, el Níger és un país desenvolupat que no pasa dels 50 anys. També es preveu que no només viurán 100 anys sinó que també tindràn menys problemes físics.

I , no nomès aquí altres païssos com Finlàndia , Alemania , Bèlgica, Itàlia Suècia l’esperança de vida dels homes de més de 65 anys arriban fins aquesta edat sense cap tipus de discapacitat.

L’esperança de vida cada vegada va sent més alta ,jo crec que això és també un greu problema , perquè si les personas al segle XXI viuen més de 100 anys potser d’aquí 3 segles més la població arribarà fins als 150 anys o més i per tant , si la població viu més , s’hauria de jubilar més tard , i hauria de treballar més , però això tampoc no és el greu problema , sinó que també ens podríem quedar sense recursos , i l’element bàsic , l’aigua , ens podria faltar l’aigua i d’altres recursos essencials per viure. I faltaria lloc per viure i això podria provocar les guerres entre païssos perquè els hi falta lloc per viure o els rescursos essencials. I , com que la gent prefereix anar a llocs on s’afavoreixen més les condicions de vida com per exemple Xina que no hi ha tanta gent als llocs muntanyosos que a la costa , evindenment , a la costa hi ha més població , hi la gent no podría “disfrutar” tant . I com que l’esperança de vida augmenta potser les dones també augmenta el període de tenir fills , i la natalitat augmentaria i això encara seria un greu problema més per a la població. Però això només es produira si no hi influeixen las polítiques antintalistes. Com per exemple la de Xina ( la política del fill únic)

Per tant , jo crec que la població pugui viure fins als 100 anys , seria un greu poroblma , poder ara per ara no , però en un futur,es veurien las conseqüències.

Cristina Ruiz (3er A)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *