CRANC AMERICÀ ALS AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ

EL  DIMECRES  23  D’OCTUBRE  LA  DUNA  VA  PORTAR  A  L’ESCOLA  UN  CRANC  DE  RIU  AMERICÀ,  UNA  ESPÈCIES  INVASORA QUE  S’ALIMENTA  DELS  CRANCS  AUTÒCTONS  DEL  TERRITORI.

EL  DIA  ANTERIOR  LA  DUNA  HAVIA  ANAT  A  PASSEJAR  PELS  AIGUAMOLLS  DE  L’EMPORDÀ  AMB  LA  SEVA  FAMÍLIA  I  L’ÈRIC.   DESPRÉS  DE  CAMINAR  MÉS  DE  8  Km  HAVIA  VIST  ÀNECS  DE  COLL-VERD,  POLLES  DE  RIU,  CORBS  MARINS,  CIGONYES,  UNA  DAINA,  CAPGROSSOS,  GRANOTES… I  ENCARA,  TAMBÉ  HAVIA  RECOLLIT  2  CRANCS  AMERICANS  MORTS.

LLEGINT  LA  INFORMACIÓ  RECOLLIDA  A  INTERNET  (viquipèdia),  EL  GRUP   VA  INTENTAR  ESBRINAR  SI  ES  TRACTAVA  D’UN  CRANC  DE RIU  AMERICÀ  MASCLE  O  FEMELLA.  PERÒ  LA  PUDOR  QUE  DESPRENIA  L’ANIMAL  MORT  DIFICULTAVA  L’OBSERVACIÓ  DELS DETALLS  I  LA  CONCENTRACIÓ  NECESSÀRIA  PER  ARRIBAR  A  ACORDS  COMPARTITS.

http://

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Heu d'identificar-vos per publicar un comentari.