CAPGROSSOS A L’ESCOLA CARLES DE FORTUNY

EL DIMECRES 23 D’OCTUBRE ALGUNS CAPGROSSOS DE CRESPIÀ I ESPONELLÀ VAN VISITAR L’ESCOLA CARLES DE FORTUNY. LA VISITA VA SER CAP A LES 11:45h DEL MATÍ. PER TANT, ESSENT L’HORA DE L’ESBARJO, “DUES  CARBASSES  CAPGROSSES”   ACOMPANYADES  PER  L’ANNA  I  L’ANNA  Mª  ES VAN PASSEJAR PRIMER PEL PATI I DESPRÉS PER LES DIFERENTS AULES DE L’ESCOLA.
AQUESTS  2  CAPGROSSOS  VAN  VISITAR  L’ESCOLA  PER   CONVIDAR ELS/LES ALUMNES A PARTICIPAR DEL TALLER DE CONSTRUCCIÓ  QUE  S’ESTÀ  DESENVOLUPANT  A  CRESPIÀ.  AIXÍ  MATEIX,  VAN  INFORMAR  DE  LA  SEVA  PRÒXIMA  PRESENTACIÓ  O  “BATEIG”  COINCIDINT  AMB  LA CELEBRACIÓ  DE  LA  FESTA MAJOR DE CRESPIÀ EL DISSABTE 7 DE DESEMBRE.

http://


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Heu d'identificar-vos per publicar un comentari.