FINAL DE CURS

Aquesta setmana és la setmana de final de curs.Un final molt estrany per tots.Cada classe  esteu venint a l’escola a recollir les vostres coses i acomiadar-vos dels mestres i dels companys fins el curs vinent.

Altres anys estàvem fent el partit de fútbol amb profes i alumnes,el festival de final de curs, la gincana….Però no ens hem de posar tristos,segurament l’any vinent tot tornarà a la normalitat en uns pocs mesos.

Amb aquest últim article, vull tornar a donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració.Per la meva part durant aquests mesos he intentat que l’assignatura de música us arribés de la manera més semblant a la que hauria sigut a l’escola.Hem aprés molt tots plegats i si haguessim de tornar a treballar d’aquesta manera de nou tot seria més fàcil.Però esperem que no calgui i poguem retrobar-nos a l’escola el curs vinent.

Una abraçada molt forta a totes les famílies de l’escola.

M’acomiado de tots vosaltres amb una segona edició de Música durant el confinament amb els videos que m’heu enviat.Aquesta vegada el comparteixo a través del Drive.

MÚSICA DURANT EL CONFINAMENT II

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *