CANTATA NAMANA

Avui ha sigut l’estrena de la cantata Namana,un treball artístic fet per totes les escoles de Santa Perpetua.Ha sigut preciós veure totes les creacions tant diferents unes de les altres.Us deixo el nostre video i l’enllaç de youtube per veure la cantata sencera:

SISISOTE ESCOLA BERNAT DE MOGODA

CANTATA NAMANA

També les altres col·laboracions:

MURAL CANTATA

RAP NAMANES DEL MÓN

FITNESS AMB SPLASH

ELS NENS I NENES DE TERCER APRENEN LES NOTES AMB ELS INSTRUMENTS

Els nens de tercer estem estudiant les notes.Fa uns mesos vam estudiar les cinc primeres de l’escala (do re mi fa sol) i ara estem estudiant les que faltaven per completar-la,concretament sol, la si do’.I de quina manera millor, que tocant els instruments de placa i teclat !Els voleu veure?

Sabeu que gràcies al PMOE hem pogut comprar més instruments?

Ara tenim cinc carillons més,13 caixes xineses més,un joc de campanes afinades ,dos güiros, una flauta d’èmbol, una capsa amb 40 ous sonors, un joc de Boomwhakers afinats i dintre d’uns dies arribaran 15 corones de cascavells i 6 castanyoles noves.

                                        Estem SUUUPER CONTENTS!

FELICITACIONS DE NADAL 2020

Torna a ser Nadal, un Nadal diferent, però un Nadal també especial que mai oblidarem.

Per primera vegada, després de més de vint anys celebrant els concerts de Nadal a la nostra escola, no us hem pogut convidar perquè vinguéssiu a veure els vostres fills i filles cantant i ballant en aquests dies tan especials.

Volem acomiadar el trimestre  desitjant-vos  molt bones festes. Cada classe ha preparat una felicitació de Nadal que a continuació us mostrem i amb elles tot el nostre desig d’esperança perquè el curs vinent tot torni a la normalitat.

P3 A

P3 B

P 4

P5

1r A

1r B

2n A

2n B

3r A

3r B

3r C

4t A

4t B

4t C

5è A

5è B

5è C

6è A

6è B

6è C

 

BENVINGUTS AL CURS 2020-2021

Ha començat un nou curs.Com ja sabeu aquest curs serà molt diferent als cursos que hem viscut a l’escola fins ara.

Els especialistes no podem fer la nostra assignatura amb normalitat ja que no és convenient que entrem a moltes classes.Per això només faran música amb mi vuit grups.

Malgrat això,els nens de tota l’escola continuaran fent la programació de música que haurien fet si aquest haguęs sigut un curs normal.Els tutors i tutores seran els encarregats de fer les activitats de música coordinats per l’especialista i tindran tots els recursos i suport necessaris.

No hi haurà concert de Nadal perquè amb l’estat de la pandèmia actual no es pot assegurar que es pogués celebrar.Per tant, és més prudent esperar que la situació millori. Potser més endavant es pot fer alguna activitat,encara que no s’assembli als concerts que feiem fins ara.

Una abraçada molt forta a totes les famílies de l’escola. Estic a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu relacionat amb l’assignatura de música.Podeu contactar amb mi a través del correu que utilitzàvem durant la pandèmia bernatmogoda.musica@gmail.com i amb un correu nou que s’activarà en breu.

Us vull donar la benvinguda a l’escola amb una cançó

Benvinguts i benvingudes!!!

FINAL DE CURS

Aquesta setmana és la setmana de final de curs.Un final molt estrany per tots.Cada classe  esteu venint a l’escola a recollir les vostres coses i acomiadar-vos dels mestres i dels companys fins el curs vinent.

Altres anys estàvem fent el partit de fútbol amb profes i alumnes,el festival de final de curs, la gincana….Però no ens hem de posar tristos,segurament l’any vinent tot tornarà a la normalitat en uns pocs mesos.

Amb aquest últim article, vull tornar a donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració.Per la meva part durant aquests mesos he intentat que l’assignatura de música us arribés de la manera més semblant a la que hauria sigut a l’escola.Hem aprés molt tots plegats i si haguessim de tornar a treballar d’aquesta manera de nou tot seria més fàcil.Però esperem que no calgui i poguem retrobar-nos a l’escola el curs vinent.

Una abraçada molt forta a totes les famílies de l’escola.

M’acomiado de tots vosaltres amb una segona edició de Música durant el confinament amb els videos que m’heu enviat.Aquesta vegada el comparteixo a través del Drive.

MÚSICA DURANT EL CONFINAMENT II

MOLT AVIAT ENS DIREM ADÉU

Ja sabeu que la setmana vinent s’acaba el curs.

Ha sigut un curs que mai oblidarem i segurament haurem de començar el nou curs en unes condicions estranyes per tots. Potser haurem d’estar més separats del que desitjaríem o haurem d’anar al cole amb mascaretes…Potser no ens podrem abraçar, ni agafar de la mà o no podrem fer activitats que fins ara eren normals…

Però segur que això només durarà uns mesos i després ja podrem gaudir de l’escola de la manera que ho hem fet sempre.

De moment, ens comencem a acomiadar amb la cançó que cada any també cantem cada final de curs:L’hora dels adéus, una altra tradició de l’escola.

Sabeu que aquesta cançó fa potser 30 anys o més que els nens que han anat al Bernat la canten quan arriba final de curs?

Repasseu la lletra de la cançó amb els videos que us deixo i,com sempre si voleu enviar-me un video cantant la cançó o una foto d’acomiadada perquè jo faci un muntatge,estaré encantada de fer-ho.La setmana vinent editaré tot el material que tingui.