I com cada any per Tots Sants fem Panellets!!

 

Com cada any per Tots Sants vam celebrar la Castanyada, i el matí els nens i nenes de segon, primer i infantil vam elaborar els panellets per tota l’escola amb l’ajuda d’algunes mames de nens i nenes de les diferents classes.

A la classe dels Barrufetes i Barrufetes ens va barrufar molt fer-los!! La Nuri, la mare d’en David Amargant, i la Mireia, la mare d’en Jordi, ens ho van fer molt fàcil perquè ens barrufessin uns panellets boníssims. Gràcies a les dues.

Ah!! i mentres hi havia nens i nenes que barrufaven els panellets, la resta escrivíem la recepta a la classe.

Mireu, mireu érem barrufacuiners i barrufacuineres experts/es!!

Aquest article ha estat publicat en Benvinguda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *