Mònica

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x_Zd3KoEtRk[/youtube]

Aquest article ha estat publicat en Benvinguda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 respostes a Mònica

 1. Laura Arges Reig diu:

  Mònica: Ens has deixat, i amb tu a marxat el teu somriure, la teva olor, les teves ganes de viure. M’has ensenyat a valorar moltes coses que abans per rutina no apreciava i que ara les visc minut a minut. Has lluitat com no he conegut a ningú i mai he sentit una queixa o un “quin mal” de la teva boca, sempre optimista i positiva fins al final, encara que tu sabies que marxabes.
  Estic enfadada, trista, plena de rabia perquè encara no et tocava marxar, encara ens quedaban moltes coses per fer juntes amb els nostres petitons i ara ja no podrem fer. Nomes dir-te que et troba molt a faltar, cada dia més i que sense tu ens ha quedat un buit molt gran.

  Sempre et recordarè. T’estimo Mònica

 2. magda diu:

  Avui contemplant el banc de la plaça m´he n´he adonat que plorava, que trobava a faltar aquella persona que cada tarda si sentava i conversava amb les seves amigues de qualsevol tema mentre menjava pipes que tant i tant li agradaven, i aquest banc que avui et plora, et plorará sempre, perquè sempre et trobará a faltar, igual que totes aquelles amigues que dia a dia ens hi sentavem . Mònica siguis allà on siguis sempre serás amb totes nosaltres. MAGDA.

 3. Jose diu:

  Hola
  Sóc en Jose, germà petit de la Mònica, conegut per l’Izan i l’Ivan com “tete Jose”, vull agraïr-vos el detall que heu tingut amb la meva estimada germana, en nom meu i de la meva familia.
  Sabem que la tristesa està marcada dins nostre, però desitjo i sé que els meus nebots estaran una mica més contents amb gent com vosaltres i sempre recordant que l’estel més brillant del cel és una persona irrepetible i amb un cor massa gran, la MONICA RAMOS, i que jo mai seré el mateix perquè amb ella ha marxat un troç de mi.
  Sabia que la meva germana era bona amb la seva gent, però això em demostra que era bona amb tothom.
  Gràcies de tot cor, i recordeu que l’estel que més brilla sempre guiarà l’escola Sant Jordi

  Jose Ramos

 4. Mari diu:

  Hola Moni, hoy charlavamos sobre ti… pues como siempre, porque no te puedes imaginar lo marcados que nos as dejado a todosss. Me quedo con lo mejor de ti.. tu risa, tu genio y tu fuerza, porque si me as enseñado algo es a NO QUEJARME y por eso te quiero dar la gracias por haver existido sin ti nada huviese sido igual. Hay veces que parece que te oigo reir, no se si es un punto de locura, pero me gusta. Gracias por todo y espero poder seguir charlando contigo siempreeeeee.

 5. Carla Cossar diu:

  Hola sóc Carla, mamá de Santi y Martín: cada día et penso estimada Moni. Sempre recordo les nostres xerradetes a la placa. Dono gracies de tot cor per haver- te conegut, per la teva comprensió quan parlavem, per la teva mirada positiva i amb forca davant de les coses, i per haver sigut un exemple incomparable de valentia i fotaleza en tot moment.Et trobo a faltar, el teu somriure al tinc present cada día, i t´estimo.

 6. Nuri Perot diu:

  Moni….. aixi era com yo li deia. He perdut una gran amiga peró amb ella vaig aprendre que a la vida s’ha de ser positiva, optimista, realista lluitadora i no queixar-nos mai, aixi era la meva amiga Moni, que sempre la portaré al meu cor.

  Nuri.

 7. Eva diu:

  Mónica: sabem k allà on estiguis ens estaras veient, i riuras amb nosaltres, com o feiem quant estavem a la plaça, encara que no estiguis entre nosaltres, als teus fills no els deixarem mai sols, perque en ells hi ha un tros de tu, en la seva mirada, el seu somriure,amb aquestes paraules dirte que mai t’oblidarem.
  Un petó: Eva, marc, oriol i jordi.

 8. Laura Arges Reig diu:

  Encara et recordo, encara penso amb tu, encara et trobo a falta cada dia més, i per anys que passi crec que sempre et recordare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *