El nostre 2n barrufadia al Collell


Aquest matí quan ens hem despertat amb màgia, doncs ens hem trobat que els papers màgics que vam deixar ahir a la nit en un bol, s’han convertit en collarets de pedres del bosc encantat. Ens ho estem passant barrufabé aquí el Collell. Han vingut tots els amics i amigues follets, molts ja els coneixíem perquè ens havien enviat missatges a la classe, però ara els estem coneixent al seu bosc.
A l’hora dels àpats tothom col•labora i ens ajudem els uns als altres. A les estones lliures fem de tot juguem a futbolí, a tenis taula, anem a les pistes a fer esport… Estem aprenen moltes coses i avui la Goja ha tornat l’arracada a la Cristi, ja que una Goja entremaliada li havia agafat a les Estunes.
Acompanyats de la Fantasia, el Troll i el follet del bosc hem anat a buscar herbes al bosc i després hem fet tallers de bossetes d’olors màgiques i punts de llibres màgics. També amb la visita de la Goja hem fet un joc dels sentiments, tot molt màgic…..perquè ens estem adonant que si hi creus la màgia existeix. Petons a tothom i us deixem aquestes fotos perquè ens veieu que bé estem!!

Aquest article ha estat publicat en Benvinguda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *