EL GRAN DICTAT


EL GRAN DICTAT


Aquest any per Sant Jordi vam festajar-ho amb el concurs del Gran Dictat, va ser un concurs molt tens perquè tots havíem d’estar en silenci per tal que els companys i companyes puguessin lletrejar concentrats. La classe de 2n va estar representada per l’Arturo, en Raúl i en Jordi. Després de les diferents proves va guanyar la final de cicle inicial gràcies a en Jordi de Maya de la classe dels barrufets i barrufetes. Us deixem el video perquè ho pugueu veure. Mireu quines ulleres més originals portaven, són les que va fer la Izaskun de 2n que van gunayar el concurs d’ulleres.Vigileu amb els nervis, nosaltres vam passar-ne molts!!

Aquest article ha estat publicat en Benvinguda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *