El nostre barrufatercer dia al Collell


Avui ja és el nostre últim dia al Collell. Ens ha costat més despertar-nos, ja que ahir amb la superdiscofashion va manar a dormir molt tard. Però sort que la Cristi ens desperta cada dia amb musiqueta per dir-nos Bon Dia (dels “Pets”). Ara fixeu-vos a les fotos quina cara de dormits teníem. Avui hem augmentat la barrufafamília ja que han vingut a passar el dia companyes i companys de l’escola que no han vingut aquests dies de colònies i per això ho hem celebrat amb una joc de pistes molt divertit de les Tradicions Catalanes (coincidint que el projecte d’escola són el treball de meravelles catalanes). Ens ha agradat molt perquè els grups estaven fets per petits i grans i així els grans cuidaven els petits i tots ens coneixíem més. La llàstima és que les colònies ja s’acaben i la Fantasia, el Troll i el Follet s’han de quedar al Collell i no tornen amb nosaltres a Pineda, però ens emportem molt bon record d’ells i de les colònies. Us deixem les fotos!!

Aquest article ha estat publicat en Benvinguda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *