Recomanació d’un joc.

El joc que vull recomanar és d’un mag que et demana que et pensis un personatge, desprès et pregunta coses com per ex. si és de sexe masculí o femení , si és cantant, si és real … el demés ja us ho deixo a vosaltres i per acabar d’endevinar l’últim que diu la bafarada es “pienso en…”i us ensenyarà una foto del personatge. A mi em va sorprendre per què tu li poses difícil i és quan te l’endevina. És impossible que el mag no sàpiga qui és perquè aquest joc és un joc sembla el “ qui és qui”.
En fi espero que us agradi.
La direcció es la següent: http://es.akinator.com/

Alba Matallana
akinator_1_defi

6 thoughts on “Recomanació d’un joc.

  1. alba

    Jo mateixa volia dir que la meva tieta m’havia enviat aquest joc per correu electronic i quan estava en el raco del bloc m’havia fet ilusio escriure l’article
    en fi espero que os agradi.:) 🙂 🙂

  2. Judit.M

    A mi tambè m’he’l van enviar alba, però, vaig fer fer uns quants personatges, la majoria me’ls va endivinar però 2 o 3 no tenien res a veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *