Sortida al cinema (First Man)

El passat divendres 19 d’octubre els i les alumnes de 1r d’ESO, amb alguns dels seus professors i professores, vam desplaçar-nos al cinema el Sucre de Vic per poder visualitzar la pel·lícula First Man.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PSoRx87OO6k [/youtube]

Aquesta pel·lícula està estretament relacionada amb el que estem treballant al projecte “El sistema solar” i parla sobre l’arribada a la lluna de Neil Armstrong i tot el procés que es va haver de seguir per fer-ho possible. També tracta la vessant més personal del protagonista i com la gent més propera a ell va viure (molt dramàticament) l’aventura a la lluna. És una pel·lícula basada en fets reals i en què els familiars d’Armstrong van col·laborar. Us deixem el tràiler de la pel·lícula: 

La valoració de la sortida va ser molt positiva. Quan vam arribar al centre els alumnes es van posar a treballar per fer un debat sobre si aquesta expedició a la lluna va ser real o era un “engany social” o fake. Ja veureu a les fotos que estaven ben concentrats… es volien convèncer els uns als altres!

 

I vosaltres, lectors/es del blog, creieu que l’home va arribar a la lluna?

 

L’equip docent de 1r.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sortida al cinema (First Man)

  1. montse diu:

    per descomptat que no hi va arribar!!!!! jijiji……

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *