Elecció de delegats i delegades

Dimecres dia 10 d’octubre les dues classes de 1r d’ESO van escollir els seus delegats/des, els companys i companyes que els representaran durant tot el curs 18-19. Per fer-ho, vam seguir un procés el més similar possible a unes eleccions. Els nois i noies deien: “Que professional!” i estaven molt emocionats i emocionades.

A les fotos podreu veure les diferents fases per on vam passar: des de la lectura de les instruccions que havíem de seguir, l’elecció dels secretaris i les secretàries i dels presidents i presidentes, la lectura dels discursos dels candidats… També veureu les votacions i com vam omplir la nostra acta.

Esperem que els delegats i delegades facin una molt bona feina durant tot l’any!

L’equip docent de 1r d’ESO.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *