L’INICI DE CURS

Som a inicis de novembre i tots plegats ja portem uns dies de rodatge a l’institut. Hem pogut situar-nos, trobar-nos de nou amb companys/es, professors/es, tothom qui forma part del nostre dia a dia al centre. Hem conegut cares noves, projectes que mai ens haguéssim imaginat i maneres de ser, pensar, fer i reflexionar que ens són del tot usuals o… desconegudes. Tot, de mica en mica, es va encarrilant i va trobant el seu lloc. És moment, doncs, ara, d’escriure-us als que ens llegiu a través dels blogs. 

 

Aquest és un curs, per a l’IE Marta Mata, un xic especial. És el primer en què tota l’etapa d’ESO queda completada i cada vegada som uns quants més. Augmenta l’equip de docents, els i les alumnes, la diversitat de tot allò que realitzem… Tot esdevé una mica més complex, però també més ric. I continua l’empenta de sempre. Seguim pensant en el nostre centre com un lloc acollidor, on els i les alumnes s’hi sentin a gust, que és el primer que cal per aprendre. Continuem pensant i reflexionant moltíssim en allò que fem a les aules, i en com ho fem. Mantenim aquest esperit de capgirar allò que veiem que no funciona i de buscar fórmules per ajudar els nostres alumnes a desenvolupar les habilitats que els demana el segle XXI. Seguim relacionant-nos uns i altres dins l’aula, el centre i en l’entorn tant proper com llunyà. 

 

Amb la il·lusió i l’esperit del primer dia i, també, amb l’experiència i la mirada cap al futur, volem desitjar-vos a tots i a totes, un molt bon curs!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *