Els nostres projectes

A aquestes alçades de curs tothom ja deu haver sentit a parlar sobre la famosa estona de projectes.  Us voldríem fer cinc cèntims del que hem estat fent fins ara.

Vam començar amb el projecte “Qui sóc jo” on, de manera introductòria, descobríem qui som nosaltres i com ens projectem cap als altres. El procés d’aquesta descoberta implicava parlar sobre les nostres aficions, ser conscients de la simbologia dels colors preferits propis, manipular una cançó que ens agradés per presentar-la als companys/es, trobar un lema que ens definís… Al final, ho recollíem tot plegat en una cartolina que ara hem passat a format digital. Si voleu veure el resultat, demaneu d’accedir a l’apartat de projectes dels nostres Sites!.

Ara mateix, però, ja estem treballant el projecte “El Sistema Solar”. Hem passat una fase d’investigació sobre com funciona el planeta, què són les òrbites, quines distàncies hi ha entre la lluna i el sol… I moltes altres qüestions! La segona part d’aquest projecte implica construir una maqueta a escala d’algun objecte relacionat amb el Sistema Solar. Si teniu curiositat per saber què fem, cliqueu aquí i veureu algunes fotos del procés de treball.

Esperem que veieu com ho estem gaudint!

 

L’equip docent de 1r.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *