Marxem de crèdit de síntesi

Hola famílies, alumnes i gent que ens llegiu des de l’altra banda de la pantalla!

 

El post d’avui és ben especial, parla sobre la nostra sortida de crèdit de síntesi. Tot i que va ser una estada curta, això no va impedir que fos plena d’activitats, visites i moments ben especials!

 

El primer dia, ben aviat, vam pujar a l’autocar i ens vam dirigir a l’Abric Romaní, a Capellades. És un parc prehistòric en què es fan excavacions sobre grups de neandertals que hi visqueren. Allí, vam poder veure aquestes excavacions, uns arqueòlegs ens van parlar de les darreres troballes i, finalment, vam acabar fent un taller de tir amb arc i llança… En definitiva, ens havíem de “guanyar” el dinar tal com si fóssim neandertals! Vam poder comprovar que la majoria de nosaltres es moriria de gana en cas que hagués de caçar…

 

Feta aquesta visita, vam fer cap a la casa de colònies, vam dinar i ens hi vam instal·lar. A la tarda, per entrar en contacte amb el lloc on érem, vam fer una passejada en bicicleta i a peu per les vinyes de l’Espluga de Francolí, seguit d’unes dinàmiques sobre el terreny i la confecció de vi. Un cop tornats, dutxats i sopats, va arribar el moment del gran “scape room” que ens havien preparat els professors amb preguntes relacionades amb tot el que havíem fet als projectes del curs… Sí que hem après, sí! Després d’una bona estona de recuperar aprenentatges… arribaren les activitats de nit! Per als més moguts, discoteca. Per als més tranquils, observació d’astres amb telescopi!

 

L’endemà va costa una mica llevar-se, la veritat sigui dita! De seguida, però, érem a la cova de l’Espluga de Francolí. Va ser una visita molt interessant, on també ens van parlar sobre neandertals, sapiens, maneres d’organitzar la vida en grup, assentaments… Ja veieu que totes les activitats que vam fer al crèdit estaven relacionades amb el projecte que estem desenvolupant actualment…

 

Per últim, vam dinar i vam enfilar el viatge cap a casa, cap a Torelló. Els i les alumnes estaven tan contents com cansats: durant el trajecte molts van caure rendits! Esperem que hagi estat una molt bonica i interessant experiència i que, tots plegats, haguem après molt! Si voleu repassar l’estada a través de fotografies, cliqueu aquí.

 

Fins la propera,

 

L’equip docent de 1r.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *