SORTIDA AL TEATRE: LA TENDRESA

Qui passés dijous passat per davant l’institut, allà a tres quarts de sis, hi deuria veure moviment. Un grup d’alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO, juntament amb alguns pares i mares i professores, estaven a punt per gaudir d’una meravellosa sortida al teatre.

 

La sortida tenia per objectiu acostar el teatre als joves de l’IEMM, engrescar-los a anar-hi més del que solen i, sobretot, que fos una sortida familiar i extraescolar per compartir moments junts més enllà de les hores lectives.

 

Vam arribar a Barcelona i vam fer un berenar-sopar per no entrar a teatre amb les panxes buides. Ja des del principi les cares eren d’emoció, i encara més quan ja érem a les butaques! L’obra, que tractava sobre la relació entre homes i dones, va ser divertidíssima. Alguns vam sortir amb les mandíbules adolorides de tant riure! Acabada l’obra, i amb molta satisfacció, els alumnes van demanar de quedar-se a esperar els actors i actrius… i així ho vam fer! Si cliqueu aquí, en podreu veure les fotos i els vídeos!

 

Va ser una sortida per repetir. Alguns alumnes ens demanaven fer-ho cada mes… Tot i que tan sovint no serà possible, ens apuntem que els va ben encantar i que intentarem tornar a organitzar una sortida d’aquest tipus tan aviat com sigui possible.

 

Gràcies a tots els que vau venir!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *