Sortida al CosmoCaixa i a Olot

Benvolguts, benvolgudes:

 

Encetem el primer escrit de l’any i ho fem de la manera més completa i potent possible; amb el resum i les imatges de dues sortides!

 

En primer lloc, si cliqueu aquí hi podreu veure un recull de fotografies de la visita que, el dia 5 de desembre, vam fer al Cosmocaixa. Allà vam descobrir un munt d’experiments que quedaven estretament relacionats amb aspectes científics que estàvem treballant a l’aula. Durant el matí vam anar investigant tot el que hi podíem trobar a l’exposició per poder anar responent el reguitzell de preguntes que ens havien preparat els professors. Hi havia respostes que ens constaven de trobar! Després d’una estona de descans per dinar, vam haver de gravar un vídeo explicant quin era el nostre racó preferit del Cosmocaixa i argumentar el perquè. De tornada, a l’autobús, vam poder gaudir d’una estona de conversa i reflexió. Ah! Per qui vulgui tornar-hi… recordeu que fan l’exposició sobre Tintín a la Lluna -no, no cobrem res per anomenar l’exposició però sí que creiem fermament que pot ser una sortida familiar ben interessant!

mde

En segon lloc, aquí teniu la galeria d’imatges de la sortida que vam fer a Olot el passat divendres 11 de gener. Era una excursió plantejada per ampliar els coneixements que estem adquirint al llarg del segon projecte, “Viatge al centre de la Terra”. El primer que vam fer va ser visitar el Museu dels volcans. Allà, hi vam aprendre curiositats sobre els volcans de la Garrotxa. Més tard,  ens vam carregar de valor per desafiar el fred d’aquell dia i vam caminar fins al bell mig del volcà Santa Margarida. Mentre caminàvem, els guies ens van anar explicant fets sobre les capes de la Terra, les característiques dels volcans… Tot plegat, un dia carregat d’informació!

Bé, us anirem informant de les nostres properes aventures!

 

Recordeu seguir-nos al nostre compte de Twitter!

 

L’equip docent de 1r.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *