Projecte “El temps”

Hola de nou,

Fa uns posts vau poder veure un escrit sobre el projecte del Sistema Solar i us dèiem fa poc, per Twitter, que estudiàvem el projecte “Viatge al Centre de la Terra”. Doncs bé, el temps passa ràpid i, valgui la redundància, ara estem treballant “El temps”.

Vam iniciar el projecte amb la visualització de la pel·lícula “Project Almanac”, on un grup de joves construeixen una màquina que els permet viatjar a través del temps… Empoderats com vam quedar, vam continuar estudiant com la qüestió de la medició del temps ha anat canviant al llarg dels anys. Vam reflexionar sobre el concepte “Kronos”, els diferents calendaris que existeixen, quins rellotges hem fet servir durant diferents èpoques…

Finalment, hem arribat a la fase final del projecte on, per grups cooperatius, hem de construir algun tipus de màquina que ens permeti mesurar el temps. No és gens fàcil, eh! La qüestió és que la màquina ens ha de permetre mesurar una hora… I, a més, els professors ens demanen que seguim les fases del procés tecnològic -documentació, generació d’idees, disseny, construcció, avaluació… Al final, acabarem celebrant un congrés d’inventors i inventores en què posarem a prova les nostres habilitats de comunicació oral per explicar als nostres companys/es què hem construït… Ja ho veieu, quina feinada… però quins grans aprenentatges!

Si voleu veure’ns en acció, cliqueu aquí.

Fins la propera!

L’equip docent de 1r.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *