Sortida a Borgonyà

Benvolguts i benvolgudes,

Aquests dies d’inici de curs estem vivint experiències molt enriquidores i engrescadores. Els nois i noies de 1r d’ESO enceten aquesta etapa amb il·lusió i encaren tot allò que és nou amb molta positivitat.

Un dels aspectes que des de l’equip de professors valorem molt és la cohesió de grup i el fet que els alumnes estiguin a gust a les classes. És per això que el primer divendres de curs vam fer una sortida, des de l’àmbit de tutoria, per conèixer-nos i passar una molt bona estona junts.

A la sortida vam caminar una estona, tot parlant els uns amb els altres. Un cop vam arribar a lloc, vam organitzar una gimcana en què diversos grups de nois i noies havien de passar proves ben divertides: des de jocs d’equip a fer figures humanes… No us imagineu com de motivats estàvem tots plegats!

Us deixem algunes fotos aquí  que són prova d’aquest bon ambient de què vam gaudir.

Esperem que totes les sortides que vindran siguin així!

L’equip docent de 1r d’ESO.

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *