Mètode científic experiments amb els òrgans dels sentits

Amb els alumnes de tercer d’ESO hem treballat el mètode científic a classe després d’explicar el tema dels òrgans dels sentits. Els hi proposat una hipòtesis relacionada amb l’olfacte(que he de millorar pel curs vinent) , hem dissenyat un experiment, hem apuntat els resultats, hem tractat les dades (tant per cents i gràfiques) i finalment a les conclusions hem validat o no la nostra hipòtesis. La plantilla per fer-ho es pot descarregar aquí. Després els hi he proposat que realitzin ells un experiment, la hipòtesis és:  Les persones a mesura que ens fem grans perdem oïda i no escoltem els sons aguts. Per poder realitzar l’experiment els hi he recomanat que es descarreguin l’app Frequency Generator del Google Play, amb aquesta aplicació es poden generar sons amb el mòbil de diferents freqüències. He deixat a les seves mans el disseny, resultats tractament de dades i conclusions.

Ones de so

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *