El Joc de la Nutrició

Durant el primer trimestre del curs de 3er ESO a Biologia-Geologia hem fet tota la funció de nutrició. Per repassar els conceptes hem jugat al Joc de la Nutrició. És un joc basat en l’oca i en el tabú. Els alumnes formen grups i han de jugar entre ells, han d’aconseguir creuar els diferents taules/aparells començant per l’aparell digestiu, després l’aparell respiratori, en tercer lloc han de passar per l’aparell circulatori, i arribar a l’aparell excretor. La mecànica del joc és igual que l’oca, es tira per torns un dau de sis i s’avança tantes caselles com indica el número, cal estar atents a les caselles especials que estan indicades a cada taulell.

A cada taulell si cauen a la casella vas, van de vas en vas i tornen a tirar si contesten una pregunta abans (igual que a l’oca); al final de cada taulell han d’endevinar una paraula relacionada però tenen prohibit dir certes paraules (igual que al tabú), si ho aconsegueixen es queden la targeta i passen al següent taulell. Guanya qui aconsegueix les 4 targetes i arriba al final. Recompensa l’ajuda del professor en l’examen final de trimestre.

Si ho voleu aprofitar us passo un l’enllaç amb tot el material, ja sigui per imprimir o per editar-ho si ho voleu adaptar:

https://drive.google.com/drive/folders/1pEIQqSUoheSM9POsuk_rnadZf9ciR7-D?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *