Daily Archives: 2 octubre 2009

Les meves vacances : Melissa!!!

Ja s’han acabat les vacances i m’agradaria explicar-vos el que he fet.
Bé, he passat les vacances a Granollers, no he pogut marxar a cap lloc, perquè encara no tinc els papers per sortir fora d’Espanya.
Molts dies m’he quedat jugant amb el meu germà de 6 anys a l’ordinador, o mirant la tele, o bé ajudant el pare i la mare a netajar la casa.
També vaig estar fent de cangur del meu cosí de 2 anys i la meva cosina de 5 anys.
En realitat jo estic vivint amb la mare i el meu germà al seu treball que està a Can Bassa. Estic de dilluns a divendres i els dissabtes i els diumenges ens anem a Canovelles amb el pare, però no estan separats només és pels treballs que tenen cadascú.
Crec que vaig estar 2 o 3 mesos fent de cangur i netejant tota la casa cada cop que li tocava netejar al meu pare.Tambè feia el menjar perquè s’emporti pel següent dia.Tot i que cansava molt fer tot això a la vegada m’agradava molt fer-ho.
També vaig anar alguns dies a la piscina amb els meus amics i amigues. També vaig haver de cuidar dels meus cosins i el meu germà.
Vaig guanyar molts diners.
L’any passat els meus pares em van portar pel meu aniversari al TIBIDABO.
Em va agradar molt perquè vaig poder divertir-me molt el meu aniversari i també van estar amb mi els meus pares, el meu germà, els meus tiets i tietes…………..Em vaig pujar a tota totas les atraccions, bé hi ha hagut algunes atraccions que em van donar por, em vaig donar molts cops quant vaig entrar al MIRAMIRALL, perquè hi havien molts miralls i no sabia on era.
Bé, en general han sigut unes vacances ¡¡¡¡¡¡GENIALS!!!!!!!!!!

f029d107lh01

Les meves vacances…Diakhalaye

_dsf0393_comAquest estiu he anat a visitar la meva tia de Mataró. Hem anat a la platja i hem anat a la plaça per jugar a futbol. A l’agost he anat a la Festa Major amb els meus amic de Granollers i he participat a tres activitats: el correfoc, el correaigua i als concerts. També hem anat a la fira d’atraccions amb els meus germans petits.

Les meves vacances: Raimel

playa-varadero21 Aquest estiu he anat a CUBA a visitar els meus avis i els meus tiets que viuen a un poble que es diu SAN MIGUEL i després he anat a CIENFUEGOS, una ciutat molt bonica per veure els altres avis. I a més a més, també he sortit amb els meus pares que també van anar a CUBA amb mi en l’avió.
La resta de l’estiu la he dedicat a sortir amb els meus pares i a visitar PORTAVENTURA
Ja tinc ganes de que torni l’estiu per tornar al poble amb tots els meus amics.

Les meves vacances: Joselyn!!

portaventura1

Durant les meves vacances he celebrat Sant Hermógenes que és l’aniversari del meu pare. La mare i jo li van fer un pastís deliciós de xolocata:QUÈ BO!
Després als dos dies va ser el meu aniversari i em van portar al parc d’atraccions de Portaventura. Va ser molt divertit.
Jo em vaig pujar a moltes coses amb la mare i el meu pare, i després em vaig fer fotos amb el meus tiets i cosins que es diuen Cristhian i Gabriela i la meva tieta Carmen i
el meu tiet Andrés
Després de passar dies del meu aniversari el pare em va portar a un lloc que es diu “Canxa” on els homes aposten i juguen a volei. En aquell joc vaig conèixer a moltes persones que ara són les meves amigues i es diuen:
-shirley
-Dayana
-jenny
-Kevin…
En les meves vacances m’he quedat a Granollers, però m’ho he pasat molt bé!!!
=)

Continue reading