Monthly Archives: octubre 2009

Les meves vacances : Melissa!!!

Ja s’han acabat les vacances i m’agradaria explicar-vos el que he fet.
Bé, he passat les vacances a Granollers, no he pogut marxar a cap lloc, perquè encara no tinc els papers per sortir fora d’Espanya.
Molts dies m’he quedat jugant amb el meu germà de 6 anys a l’ordinador, o mirant la tele, o bé ajudant el pare i la mare a netajar la casa.
També vaig estar fent de cangur del meu cosí de 2 anys i la meva cosina de 5 anys.
En realitat jo estic vivint amb la mare i el meu germà al seu treball que està a Can Bassa. Estic de dilluns a divendres i els dissabtes i els diumenges ens anem a Canovelles amb el pare, però no estan separats només és pels treballs que tenen cadascú.
Crec que vaig estar 2 o 3 mesos fent de cangur i netejant tota la casa cada cop que li tocava netejar al meu pare.Tambè feia el menjar perquè s’emporti pel següent dia.Tot i que cansava molt fer tot això a la vegada m’agradava molt fer-ho.
També vaig anar alguns dies a la piscina amb els meus amics i amigues. També vaig haver de cuidar dels meus cosins i el meu germà.
Vaig guanyar molts diners.
L’any passat els meus pares em van portar pel meu aniversari al TIBIDABO.
Em va agradar molt perquè vaig poder divertir-me molt el meu aniversari i també van estar amb mi els meus pares, el meu germà, els meus tiets i tietes…………..Em vaig pujar a tota totas les atraccions, bé hi ha hagut algunes atraccions que em van donar por, em vaig donar molts cops quant vaig entrar al MIRAMIRALL, perquè hi havien molts miralls i no sabia on era.
Bé, en general han sigut unes vacances ¡¡¡¡¡¡GENIALS!!!!!!!!!!

f029d107lh01

Les meves vacances…Diakhalaye

_dsf0393_comAquest estiu he anat a visitar la meva tia de Mataró. Hem anat a la platja i hem anat a la plaça per jugar a futbol. A l’agost he anat a la Festa Major amb els meus amic de Granollers i he participat a tres activitats: el correfoc, el correaigua i als concerts. També hem anat a la fira d’atraccions amb els meus germans petits.

Les meves vacances: Raimel

playa-varadero21 Aquest estiu he anat a CUBA a visitar els meus avis i els meus tiets que viuen a un poble que es diu SAN MIGUEL i després he anat a CIENFUEGOS, una ciutat molt bonica per veure els altres avis. I a més a més, també he sortit amb els meus pares que també van anar a CUBA amb mi en l’avió.
La resta de l’estiu la he dedicat a sortir amb els meus pares i a visitar PORTAVENTURA
Ja tinc ganes de que torni l’estiu per tornar al poble amb tots els meus amics.

Les meves vacances: Joselyn!!

portaventura1

Durant les meves vacances he celebrat Sant Hermógenes que és l’aniversari del meu pare. La mare i jo li van fer un pastís deliciós de xolocata:QUÈ BO!
Després als dos dies va ser el meu aniversari i em van portar al parc d’atraccions de Portaventura. Va ser molt divertit.
Jo em vaig pujar a moltes coses amb la mare i el meu pare, i després em vaig fer fotos amb el meus tiets i cosins que es diuen Cristhian i Gabriela i la meva tieta Carmen i
el meu tiet Andrés
Després de passar dies del meu aniversari el pare em va portar a un lloc que es diu “Canxa” on els homes aposten i juguen a volei. En aquell joc vaig conèixer a moltes persones que ara són les meves amigues i es diuen:
-shirley
-Dayana
-jenny
-Kevin…
En les meves vacances m’he quedat a Granollers, però m’ho he pasat molt bé!!!
=)

Continue reading

Les meves vacances … !!! Yarelis

Aquest estiu no he fet gairabé res, només he anat al casal lingüístic amb el meus amics de l’institut. He conegut nous amics i hem fet activitats per ex:manualitats. Amb la gent del casal hem anat a la piscina, l’ últim divendres de del casal hem anat a un parc i hem tirat pintures.També he anat a Barcelona a casa d’una amiga de la meva mare, he anat a dues festes,he passejar per les botigue de Barcelona, tambe he parlat amb amics per internet
la resta de les meves vacances me las he passat a casa meva. Aquestes han sigut les meves vacancENRIC BARTELes

Les meves vacances : Zuley

Aquest estiu hem estat a Granollers, però he anat a la platja de tant en tant amb els meus pares, els meus germans i les amigues de la meva mare .
També he anat a la Porxada, a les botigues i he estat de rebaixes; jo m´ho he passat molt bé a la Festa Major .
Espero que el proper any sigui igualtm-177-4-b.

LES MEVES VACANCES:BATOMA

He passat les vacances a Granollers. Aquest estiu no he pogut
anat marxar a enllocs, perquè no tenia diners. Cada dia he ajudat la meva mare a cuinar.També he fet el ramadà que va durar un mes. Durant el ramadà no podia menjar fins a un quart de nou del vespre. Al final del ramadà van fer una festa tradicional amb la meva família. Aquest estiu no he anat a cap lloc, al-magrib-en-ramadan1però estic molt contenta perquè m´ho he passat molt molt bé amb la meva família.

Les meves vacances: Gauner

He passat las meves vacances a Granollers. Aquest any no he pogut marxar enlloc.
Molts dies m’he quedat a casa jugant amb els meus germans a l’ordinador a mirant la tele i també ajudant els pares a adreçar i netejar la casa.
Al final d’ agost va ser la Festa Major de Granollers i m’ha agradat.
I mica en mica, s’han acabat les meves vacances.gauner