Les meves vacances : Melissa!!!

Ja s’han acabat les vacances i m’agradaria explicar-vos el que he fet.
Bé, he passat les vacances a Granollers, no he pogut marxar a cap lloc, perquè encara no tinc els papers per sortir fora d’Espanya.
Molts dies m’he quedat jugant amb el meu germà de 6 anys a l’ordinador, o mirant la tele, o bé ajudant el pare i la mare a netajar la casa.
També vaig estar fent de cangur del meu cosí de 2 anys i la meva cosina de 5 anys.
En realitat jo estic vivint amb la mare i el meu germà al seu treball que està a Can Bassa. Estic de dilluns a divendres i els dissabtes i els diumenges ens anem a Canovelles amb el pare, però no estan separats només és pels treballs que tenen cadascú.
Crec que vaig estar 2 o 3 mesos fent de cangur i netejant tota la casa cada cop que li tocava netejar al meu pare.Tambè feia el menjar perquè s’emporti pel següent dia.Tot i que cansava molt fer tot això a la vegada m’agradava molt fer-ho.
També vaig anar alguns dies a la piscina amb els meus amics i amigues. També vaig haver de cuidar dels meus cosins i el meu germà.
Vaig guanyar molts diners.
L’any passat els meus pares em van portar pel meu aniversari al TIBIDABO.
Em va agradar molt perquè vaig poder divertir-me molt el meu aniversari i també van estar amb mi els meus pares, el meu germà, els meus tiets i tietes…………..Em vaig pujar a tota totas les atraccions, bé hi ha hagut algunes atraccions que em van donar por, em vaig donar molts cops quant vaig entrar al MIRAMIRALL, perquè hi havien molts miralls i no sabia on era.
Bé, en general han sigut unes vacances ¡¡¡¡¡¡GENIALS!!!!!!!!!!

f029d107lh01

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *