Daily Archives: 1 octubre 2009

Les meves vacances … !!! Yarelis

Aquest estiu no he fet gairabé res, només he anat al casal lingüístic amb el meus amics de l’institut. He conegut nous amics i hem fet activitats per ex:manualitats. Amb la gent del casal hem anat a la piscina, l’ últim divendres de del casal hem anat a un parc i hem tirat pintures.També he anat a Barcelona a casa d’una amiga de la meva mare, he anat a dues festes,he passejar per les botigue de Barcelona, tambe he parlat amb amics per internet
la resta de les meves vacances me las he passat a casa meva. Aquestes han sigut les meves vacancENRIC BARTELes

Les meves vacances : Zuley

Aquest estiu hem estat a Granollers, però he anat a la platja de tant en tant amb els meus pares, els meus germans i les amigues de la meva mare .
També he anat a la Porxada, a les botigues i he estat de rebaixes; jo m´ho he passat molt bé a la Festa Major .
Espero que el proper any sigui igualtm-177-4-b.

LES MEVES VACANCES:BATOMA

He passat les vacances a Granollers. Aquest estiu no he pogut
anat marxar a enllocs, perquè no tenia diners. Cada dia he ajudat la meva mare a cuinar.També he fet el ramadà que va durar un mes. Durant el ramadà no podia menjar fins a un quart de nou del vespre. Al final del ramadà van fer una festa tradicional amb la meva família. Aquest estiu no he anat a cap lloc, al-magrib-en-ramadan1però estic molt contenta perquè m´ho he passat molt molt bé amb la meva família.

Les meves vacances: Gauner

He passat las meves vacances a Granollers. Aquest any no he pogut marxar enlloc.
Molts dies m’he quedat a casa jugant amb els meus germans a l’ordinador a mirant la tele i també ajudant els pares a adreçar i netejar la casa.
Al final d’ agost va ser la Festa Major de Granollers i m’ha agradat.
I mica en mica, s’han acabat les meves vacances.gauner