Arriba el gran dia!!!

Finalment els dies 2, 3 i 4 de maig comença el Projecte “Periodistes per un curs”. En total seran 10 hores de treball en equip i amb un objectiu comú: aconseguir que els nois i noies de 1r d’ESO mostrin el seu primer any d’Institut a través d’una revista. Una revista que elaborarem en format digital com a primera opció però que si al llarg del procés veiem que hi ha ganes, empenta i propostes ben encaminades potser també podrem editar en format paper.

El primer dia ens organitzem en equips de redactors. Grups de 3 o 4 amb un objectiu clar: escriure, il·lustrar i penjar cada reportatge al seu lloc per anar configurant la revista digital. Cada grup de redactors té clar quin és l’article que ha d’escriure, aquesta feina ja s’ha treballat des de diferents matèries i els alumnes han decidit en sessions prèvies quin tipus d’article farien, què volien explicar…

IMG_20160503_161352_2El segon dia ens organitzem en 3 grups: dissenyadors, il·lustradors i encarregats del màrqueting.  Cada equip de treball té unes funcions dins el format de la revista en paper. Els nois i noies agrupats segons els seus interessos i guiats per un o dos professors responsables de cada un dels 3 equips de treball aniran pensant i dissenyant les seves propostes. Treballen de valent per tenir enllestida tota la feina en el temps esperat.

video2video4video3

Equips de Dissenyadors       Equips de Màrqueting           Equips d’Il·lustradors

I el tercer dia tothom aprofita per acabar aquelles feines que no s’han enllestit i donar  els darrers retocs abans de donar el projecte per tancat!

puzle1

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *