AIXÍ HO HEM TREBALLAT!

En la fase d’implementació de les capses d’aprenentatge els alumnes han treballat en grups de 3 o 4 nens, supervisats per les mestres.
Cada nen tenia un rol assignat (fer silenci, llegir i escriure, portaveu…). Els nens s’organitzen ells mateixos .
A les 5 capses s’han treballat les 8 intel·ligències de Gardner, que són:
1. Visual-Espacial: tenen capacitat per representar i percebre el món de manera exacta. Els nens amb aquesta intel·ligència destacada aprenen millor amb imatges, tenen una gran facilitat per dibuixar i pintar.
2. Verbal-lingüística: pensen en paraules, tenen gran capacitat de comunicar-se oralment o per escrit. Tenen un vocabulari extens i ric i són bons en ortografia.
3. Naturalista: gaudeixen dels animals i la natura. Aprenen mitjançant la classificació i l’ordre i tenen una capacitat increïble d’observació.
4. Lògica matemàtica: tenen un pensament abstracte, són bons resolent problemes numèrics i que requereixen raonament lògic.
5. Interpersonal: són persones amb facilitat per ser líders, guiar els seus companys per a resoldre un problema comú. Tenen facilitat per fer i mantenir amistats.
6. Intrapersonal: solen ser introspectius i solitaris. Tenen una gran capacitat de reflexió i d’autoconeixement.
7. Corporal: són actius, es comuniquem mitjançant el seu cos i el moviment. Són grans ballarins i esportistes. Tenen una gran capacitat de coordinació.
8. Musical: gaudeixen de la música els sons, tenen una especial sensibilitat per entendre el llenguatge musical.
Aquí us deixem algunes imatges!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *