La veu dels alumnes

Aquí podeu llegir un recull d’opinions dels nostres alumnes del projecte “Descobrim La Conca”.

” Jo he après moltes coses en aquest projecte, he après moltes formes de treballar com en grup, jo vull que l’any que ve hi hagi un projecte com aquest perquè, així, podem aprendre moltes coses. Si jo arribo a ser profe, estic el 100% segur que faré projectes perquè és la única manera que les persones aprenguin coses que no saben”.

YB

” A mi treballar per projectes m’ha anat molt bé per treballar més. He après molt sobre el territori on visc. Amb els professors he estat molt a gust. Tot i que hem treballat, també hem sortit a fora del lloc on estudiem, el poble que més m’ha agradat ha sigut Forès per les seves precioses vistes i, Poblet, el monestir i la seva història”

SB

“Aquest projecte m’ha semblat molt xulo perquè hem fet moltes coses i m’ho he passat molt bé amb el grup”

HT

“Jo sóc Mohammed, he provat el projecte per primera vegada i m’ha agradat molt, he après català amb la Rosa i tots els profes. L’any que ve, jo vull que fem un projecte com aquest any perquè m’ha agradat molt i com he dit abans, he après moltes coses i català també”.

MZ

“A mi la forma de treballar amb projectes m’ha agradat perquè m’ha ajudat a aprendre millor. He estat molt a gust amb els profes, tot i que, al principi pensava que no m’agradaria. L’any que ve m’agradaria seguir treballant amb projectes. M’agradaria treballar coses sobre la muntanya”.

IB

En general, veiem que el resultat és molt positiu tal com mostren els comentaris, tot i així, seguirem treballant per millorar-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *