Producte final

Dins el mateix projecte s’elaboren diferents petits productes que donen resposta als aprenentatges que hem estat treballant i el producte final és un dossier per grup amb un recull de tot el que s’ha fet seguint el full de ruta.

Al final del dossier, s’inclouen annexos amb fotografies de les altres activitats que han permès arribar a aquest producte final.  Dins dels diferents productes que s’han elaborat han representat un repte pels alumnes donat que han elaborat una presentació plàstica d’un dels aspectes del treball i presentar-lo als companys dels diferents cursos.

També hi ha un altre producte, que és un breakout, que ha representat un repte real per l’alumnat on havien d’anar superant proves per aconseguir una contrasenya. Entre altres coses.

Les famílies podran tenir accés al producte final perquè els vídeos, fotos, dossiers i activitats estan penjades a la pàgina web del centre.

Aquí podeu trobar el site del projecte amb el recull de tota la feina realitzada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *