QUI SOM?

Som 18 docents que formem part del Grup Impulsor de l’institut Berenguer d’Entença. Aquest és el nostre primer curs dins la Xarxa de Competències Bàsiques. L’hem iniciat amb il·lusió però també amb incerteses, algunes ja comencen a veure la llum, a poc a poc.

Hem decidit fer un projecte sobre la prehistòria amb els alumnes de 1r d’ESO, aprofitant les activitats que desenvoluparan en el Camp d’Aprenentatge de la Noguera. En aquest moment ens trobem en la fase inicial: estem concretant els objectius d’aprenentatge i intentant definir amb una pluja d’idees quin serà el producte final.

Un comentari a “QUI SOM?

  1. Importantíssim plantejar-se uns bons objectius d’aprenentatge: les intencions educatives! M’encurioseix el plantejament competencial i globalitzat del vostre projecte sobre la Prehistòria. Bona feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *