ENS PRESENTEM

L’escola Can Puig està situada a Banyoles, ubicada en un barri del municipi el qual li dona el nom.  És una escola de doble línia, àmplia i lluminosa i amb un bon estat de conservació. L’alumnat de la nostra escola és molt divers i amb un nivell socioeconòmic i cultural molt heterogeni.

Aquest és el primer curs que formem part de la Xarxa. En els últims cursos  hem anat fent petites passes per apropar-nos al treball de projectes i participar a la Xarxa representa fer una aposta clara cap aquesta manera d’entendre el dia a dia a les aules.

Actualment l’Equip Impulsor està format per mestres dels diferents cicles. Quan ens trobem aprofitem per transmetre les informacions referides a les reunions de l’Equip Formador, però també esdevenen espais de reflexió, on els mestres poden compartir els seus dubtes, experiències, idees …

En aquest blog documentem el projecte “D’on venim els humans?” dut a terme al llarg del segon trimestre amb els alumnes de 2n de Cicle Inicial. Les mestres que duem a terme aquest projecte som les tutores, juntament amb les mestres de suport i la mestra especialista TAC. A mesura que avancem en el projecte i que es prenen decisions, aquestes es van comunicant a la resta de membres de l’Equip Impulsor, per tal de valorar-les i debatre-les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *