Ja tens la teva samarreta? Posem fil a l’agulla

L’equip impulsor del centre va  considerar com més adequada la metodologia basada en el  treball col·laboratiu. Es van organitzar els alumnes en grups de 5  triats per ells mateixos dins del seu grup classe.

Per tal de vehicular les activitats es va crear una classroom on els alumnes podien trobar la guia del projecte, el material necessari i penjar les seves propostes de samarretes i altres productes de merchandising.

El procés va ser fer la recerca necessària per tal de començar el disseny i crear el seu pla de venta amb la idea de guanyar el concurs de samarretes del centre.

Un aspecte molt important a tenir en compte va ser que el projecte estigués relacionat amb el món real. Per aquest motiu l’alumnat va haver de contactar amb empresses per tal de calcular els pressupostos i amb l’AMPA per tal de posar en marxa la fabricació de la samarreta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *