PLANIFICACIÓ

A partir del tema de l’escola “SOM EL QUE MENGEM” i de la foto que el primer dia d’escola donem als nens, comencem una conversa en la rotllana i demanem als alumnes si saben els noms dels aliments que els hi han tocat o si coneixen el significat de la frase. Els classifiquem i en un moment de la conversa un nen anomena el grup dels làctics i un altre explica la vivència de dos companys de l’altre classe que són intolerants als làctics, saben que quan mengen al menjador de l’escola tenen de vegades un plat diferent i que quan tots prenen iogurt, a aquests nens els hi donen fruita. Però que vol dir ser intolerant i perquè els hi passa?

El nostre projecte s’inicia a partir de la pregunta: «Per què el Cesc i l’Eric no poden beure llet? .  La curiositat, els moments compartits a l’escola i la relació propera amb aquests companys faran que la motivació per investigar i donar resposta a les preguntes sigui sempre molt elevada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *