Escola Sant Ignasi

Hola,
Som l’escola St Ignasi de Manresa i el nostre equip impulsor ja és el segon any que està format per tot el claustre i el tercer que formem part de la xarxa CB.
El nostre projecte d’escola té un objectiu clar, la llengua oral i per aconseguir-ho treballem per caus /espais i per projectes. En els projectes donem molta importància al producte final que serà l’eina per aconseguir el nostre objectiu. El pas per la Xarxa ens està donant oportunitats per definir la nostre línia d’escola ,millorar les activitats d’ensenyament-aprenentatge perquè esdevinguin més competencials i replantejar l’avaluació per tal de que l’alumne aprengui a autoregular-se dia a dia.
Nosaltres entenem la formació com un suport indispensable per seguir avançant.
Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *