Producte final – Projectes i presentació a les famílies-

A finals del mes de maig es fa la presentació del projecte a les famílies. Per donar la major importància possible al treball del projecte anual, el dia de l’entrega de projectes és la “festa de l’escola”, en la qual totes les famílies venen a buscar els projectes dels seus fills i ho unim amb altres activitats com festa de l’AMPA i aquest curs vam tenir la col·laboració de les Ludoteques Municipals de Lleida que van muntar jocs al pati durant tota la tarda.

Vídeo resum del projecte -recull d’imatges de tots els cursos- que es mostra a les famílies

Presentació a les famílies

Exemple de Dossier de Projectes

EDUCACIÓ INFANTIL      CICLE INICIAL       CICLE MITJÀ         CICLE SUPERIOR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *