El nostre repte aconseguit!

Cada un dels cicles, en iniciar el projecte, es va plantejar un repte.

Els petits de l’escola van elaborar un reportatge per tal d’explicar els llocs més interessants del seu poble en el cas que vingués un amic que mai havia estat al seu poble. A més a més han elaborat un document que recull tota la informació que han recollit.

A cicle inicial i a cicle mitjà han elaborat un dossier amb tots els treballs referents al projecte.

Els més grans van preparar una gimcana per als companys de l’altre poble per tal de descobrir, plegats, els llocs més emblemàtics de cada una de les poblacions. El trasllat entre les dues poblacions es va fer en bicicleta i aixi també vam aprofitar per fer activitat física.

El fet de tenir un repte marcat des de l’inici del projecte, ha fet que els alumnes i també els mestres estiguessin més motivats i amb un rumb clar a l’hora de treballar.

Us deixem unes fotografies de les bicicletades…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *