Producte final

Encara dins del projecte “Fem nostre l’institut”, cada grup va materialitzar les seves idees. Uns en van fer una, d’altres en fan fer dos. Tot depenia de la dificultat del procés i de la compenetració i dedicació entre els companys del grup.

D’una banda, el fet de presentar al final del projecte només un producte final està estrictament lligat amb que en aquell grup es prioritzava la millora de la seva relació. Si finalment els membres del grup avançaven (aconseguien posar-se d’acord, per exemple), això feia que es veiés reflectit en l’avaluació, juntament amb el treball que presentaven.

De l’altra, els grups que sí tenien no només una molt bona predisposició  sinó també una relació cordial entre ells, feia que el nombre d’idees i complexitat en la tasca fos superior. Així doncs, la nota es basava en aquests treballs finals.

   

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *