METODOLOGIA (EL CINEMA)

Generalment s’ha dut a terme l’organització de treball cooperatiu per la bona comunicació activa entre ells. Es van formar grups heterogenis dividint-los en grups de 4 persones (1 triangle- 2quadrats -1 rodona)

Per atendre a la diversitat i garantir la cooperació, la iniciativa i la participació de tots els alumnes, hem treballat, en molts casos, de forma grupal i fent posades en comú, interaccionant així mestres i alumnes. La major part de les activitats s’han fet generalment en grups de taula formats per 4 alumnes. (aquests grups de 4 han anat canviant al llarg del projecte) També hem fet algunes activitats per parelles. En tota activitat també hi ha un treball de forma individual per tal que els alumnes puguin autoregular el seu propi treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *