Coneixem la història del nostre territori

La classe de cinquè ha dedicat el projecte d’inici de curs a treballar la història del nostre territori, tenint en compte que el curs passat havia treballat la Prehistòria. És per això que van triar el nom de la classe “Els Ibers”.

Durant el projecte van fer activitats de tot tipus: situació en el marc de la història, visionat de vídeos sobre el tema treballat, investigació a través d’enigmes, cerca d’informació utilitzant diferents fonts (bibliogràfiques, webgràfiques, orals, materials…), situació en el mapa dels diferents descobriments ibers, representació a mida real d’una casa iber per treballar la superfície, representació de la mateixa a escala, visita a poblats ibers, manipulació i estudi d’estris i materials que feien servir i han perdurat, construcció de gerres ibers amb fang, elaboració d’un llibre amb tot el recull d’informació…

Ha sigut una experiència molt enriquidora i s’han quedat amb les ganes de continuar investigant sobre la història del seu poble!

https://agora.xtec.cat/escola-montsagre/general/som-els-ibers/

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *