PRODUCTE FINAL

El producte final d’aquest projecte es va acabar la setmana de la tancada. Aquest ha consistit en la representació del nostre riu Ebre des del seu naixement fins a la seva desembocadura. El trajecte ha començat a la primera planta de l’edifici d’Educació Primària, baixant a la planta baixa on es troba el Delta i el Far del Fangar. I també s’ha representat una zona molt característica com és l’Encanyissada ubicada a l’edifici d’Educació Infantil.

Aquest producte final ha inclòs tots els coneixements que s’han anat treballant al llarg del projecte, ja que a banda del riu Ebre fet amb roll de plàstic blau, també s’ha pogut contemplar des de diferents suports la resta d’aspectes.

El tram del riu està acompanyat de cartells de les principals poblacions que es troben al llarg del seu curs. A més a més, al costat de cada cartell de la població s’hi troba la seva fitxa tècnica en llengua castellana.

Pels passadissos de l’escola, també hi ha panells informatius sobre la flora i la fauna més característica de les diferents zones i paisatges del riu. També hi ha un recull d’alguns dels ponts que uneixen les diferents poblacions, bàsicament, els ponts de les poblacions més properes a nosaltres.

També s’han elaborat cartells publicitaris de les Terres de l’Ebre en anglès.

S’ha creat un museu d’escola per exposar la fauna treballada en format maqueta. Cada maqueta està acompanyada d’una fitxa tècnica que explica les principals característiques de cada animal.

Totes aquestes produccions s’han realitzat des dels diferents àmbits curriculars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *